top of page
Uw partner in bewerking rvs

Ronnox Metal Solutions, uw partner in bewerking rvs in regio Zuid-Holland

Metaalbewerking voor jacht- en scheepsbouw

Metaalbewerking voor jacht- en scheepsbouw

Roestvast staal is de duidelijke keuze voor gebruik in maritieme omgevingen – vooral voor schepen die steeds lichter, sterker en gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden moeten zijn. Het is ook het geaccepteerde referentiemateriaal voor sterke en corrosiebestendige zeilhardware (lieren, tuigschroeven, ankers, klampen, karabijnhaken en kabels). Corrosiebestendigheid is ongetwijfeld een van de belangrijkste redenen waarom de scheepsindustrie vertrouwt op roestvrijstalen onderdelen. Afhankelijk van de exacte roestvaste staalsoort die wordt gebruikt, kan het zelfs uitstekende weerstand bieden in zout water of zure omgevingen waar veel andere metalen snel zouden degraderen, wat zou leiden tot defecte onderdelen of een slecht uiterlijk.


Rvs biedt niet alleen een uitstekende duurzaamheid en lange levensduur, maar ook een uitzonderlijke flexibiliteit in het aanpassen van het uiterlijk van uw product, met roestvrijstalen afwerkingen variërend van mat tot spiegelglans. Bij Ronnox Metal Solutions opteer ik vaak voor hoogglans gepolijst in jachtkwaliteit.

Rvs in professionele keukens

Commerciële keukens worden voortdurend gebruikt, waardoor standaard aanrechten, keukengerei en apparaten kunnen slijten. Kookapparatuur en voorbereidingsoppervlakken moeten duurzaam en roestvrij zijn om de slijtage van het dagelijks gebruik te kunnen weerstaan. Gelukkig doet roestvrij staal precies dat. Beter nog, rvs is bestand tegen hitte en roest nooit. Dat betekent dat iemand een verwarmde pan op het aanrecht kan zetten en dat de hitte zich niet zal verspreiden en geen schade zal veroorzaken zoals bij andere materialen. Water kan tijdelijke sporen achterlaten op roestvrij staal, maar het is gemakkelijk schoon te maken en laat geen permanente schade achter. Meer nog, omdat roestvrij staal niet poreus is, blijven er geen voedselresten achter in gleuven en is het dus erg geschikt voor plaatsen waar hygiëne belangrijk is. Ronnox Metal Solutions helpt u graag met het vervaardigen van aanrechten en achterwanden in rvs voor commerciële keukens. 

Rvs in professionele keukens
Belettering en logo’s in rvs

Belettering en logo’s in rvs

Als goede ondernemer wilt u uiteraard dat uw bedrijf gezien wordt. Wat dacht u van uw bedrijfsnaam of logo in glanzend staal op de gevel van uw pand? Belettering in rvs is niet alleen een eyecatcher, maar het zorgt er ook voor dat het bestand is tegen alle weerselementen. Zo voorkomt u dat het logo op de gevel van uw bedrijf snel gaat roesten of schade vertonen. Het is net de duurzaamheid van roestvrij staal dat dit materiaal ideaal maakt voor de wereld van buitenmarketing. Ronnox Metal Solutions in Bergschenhoek produceert en monteert rvs belettering en logo’s van roestvrij staal op maat. 

Vaten en apparaten in roestvrij staal

Zoekt u betrouwbare onderdelen voor de machines in het productieproces in uw bedrijf? Of wilt u opslagvaten die aan de beste eisen voldoen? Kies dan voor roestvrij staal maatwerk voor vaten en apparaten die volledig afgestemd zijn op de noden van uw bedrijf. Ronnox Metal Solutions in Bergschenhoek is als specialist in de verwerking van rvs de geknipte partner voor het vervaardigen van rvs drukvaten, mengvaten, opslagvaten en onderdelen van apparaten. Al mijn realisaties voldoen aan de hoogste normen qua kwaliteit en veiligheid. 

Vaten en apparaten in roestvrij staal
3D intekenen van projecten

3D intekenen van projecten

Als bedrijf moet u groeien. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor mezelf. Daarom blijf ik met Ronnox Metal Solutions investeren in innovatieve technologieën die me kunnen helpen om mijn producten nog beter te maken en zo mijn klanten nog beter van dienst te zijn. Momenteel investeer ik in het 3D tekenen en 3D inmeten met een proliner om producten te maken. Met deze technieken slaag ik erin de fysieke kenmerken en dimensies van een objectruimte nauwkeurig te meten in 3D. Hierdoor wordt het eindresultaat nog efficiënter en nauwkeuriger.  

Ronnox
CONTACTEER RONNOX

Meer weten over de diensten die ik bied bij Ronnox Metal Solutions?
Neem contact met mij op voor meer informatie. 

bottom of page