Onderstaand vind u al onze diensten en producten. Heeft u vragen over een dienst/product neem dan contact met ons op of beschrijf uw project zo gedetailleerd mogelijk tijdens de aanvraag van uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

vraag aan

Yacht & Scheepsbouw

Er is bijna geen ruimte op een schip te vinden waar geen roestvrij stalen onderdelen worden gebruikt! Als specialist in RVS maatwerk leveren wij veel producten voor de jacht- en scheepsbouw. Enkele voorbeelden: Roestvrij stalen logo’s, hekwerken, trappen, leuningen, deuren en windschermen, frames voor ramen, tafels en stoelen. Voor de afwerking van het roestvrij staal wordt over het algemeen gekozen voor hoogglans gepolijst in yacht quality.

Aanrechten & achterwanden

Een aanrechtblad of achterwand van roestvrij staal biedt vele voordelen. RVS is gemakkelijk schoon te maken en is daarom een uitstekend materiaal in een omgeving waar hygiëne van groot belang is. Het is bovendien heel sterk. Een roestvrij stalen aanrechtblad of achterwand kan worden gebruikt in de professionele keuken in de horeca,  zorginstelling, laboratoria, maar ook in uw keuken thuis.

Belettering & logo's

Natuurlijk wilt u dat uw bedrijf gezien wordt. Wat dacht u van uw bedrijfsnaam of logo in glanzend staal? Niemand kan om deze robuuste, in het oog springende gevelbelettering heen. Wij produceren en monteren RVS belettering en logo’s van roestvrij staal op maat.

Vaten en aparatenbouw

Stelt u bij RVS vaten en onderdelen de allerhoogste eisen aan kwaliteit en veiligheid? Wij hebben ervaring in roestvrij staal maatwerk. U kunt bij ons terecht voor RVS drukvaten, mengvaten, opslagvaten en onderdelen van apparaten die geheel naar uw wensen worden gemaakt.

3D intekenen

Ronnox staat niet stil en wil blijven groeien, Dit kan alleen als men investeert. Het 3D tekenen en 3D inmeten om producten te maken zijn ideeën die op korte termijn gerealiseerd gaan worden en waaraan hard gewerkt wordt.

Kennis inhuren

De vakkennis van Ronnox in de verwerking van al deze materialen, is door andere bedrijven
niet onopgemerkt gebleven. Bedrijven/ particulieren met te weinig capaciteit en of kennis kunnen Ronnox benaderen om hun team te versterken.

Producten

Rvs producten in de bouw en interieur bouw zijn zeer veelzijdig. Dit kunnen halffabricaten of
totaal projecten/producten zijn. Een aantal voorbeelden:

 • trapleuningen
 • plinten
 • balustrades
 • stellingen
 • goten
 • beplating
 • gevelbekleding
 • belettering en logo’s
 • afwerking en fabriceren van meubels
 • kozijnen
 • afrastering
 • Dit kan in alle materialen gemaakt worden die U wenst.

Wat is RVS?

Roestvrij staal is eigenlijk een onjuiste benaming van het product roestvast staal. RVS is een legering van circa 80% ijzer met een aantal toevoegingen zoals chroom, nikkel en molybdeen. Door deze toevoegingen wordt een roestvaste ‘huid’ op het materiaal gevormd. Daardoor gaat roestvast staal jarenlang mee! Lees hier alles wat u wilt weten.

lees verder

Ronnox heeft alle know -how in huis die u nodig heeft voor uw RVS projecten.

Contact - Offerte

Tel 0628839093
Email info@ronnox.nl

offerte aanvragen

Ronnox - Stainless Solutions

Weg en Bos 13 J
2661 DG / Bergschenhoek
Netherlands